2012-04-24

Mégiscsak

Nekivágunk a kivizsgálásoknak.
Férj egyszer régebben csak úgy odavágta,hogy talán kéne...aztán múlt hónapban már azt kérdezte,hogy muszáj?Tegnap reggel meg csak úgy,a semmiből( nem volt terítéken a téma)odavágta,hogy ideje lenne,mert "ha most nem csinálunk gyereket,akkor mikor".Ekkor felvettem a telefont és időpontot kértem a nőgyógyászhoz,gyorsan,hogy ne tudjam se meggondolni magam,se halasztani a dolgot.2 nap,így holnap már mehetek is.
   Szokásomhoz híven már összeolvastam mindent a neten,most épp az átjárhatóságitól rettegek-de nagyon-,mert jó-jó,hogy van akinek nem fáj,de miért épp nekem ne fájna és miért épp nekem ne lenne szükségem rá,mert esteleg csak egy hormont kell beállítani(jó esetben és legszebb reményeim szerint)és hipphopp jön is a baba(aki mellesleg kisfiú,bár én kislányt szeretnék,de apa óhaja miatt legyen csak kisfiú).

Szóval még el se kezdődött igazán,de én idegileg már hulla vagyok,a gyomrom gombostű nagyságú,most csak abban reménykedem,hogy holnap nem lesz hasmenésem is az idegtől pont mire mennem kell a dokihoz.

5 megjegyzés:

andi565 írta...

Szia!
Nagyon kiváncsi vagyok a történet folytatására. Jó lenne, ha jelentkeznél.

Vildi írta...

Pedig nem terveztem,de akkor irok par sort.Koszi,hogy olvastal.

Vildi írta...

Andi,sajnalom,de nem tudok belepni a blogra,nem tudom mi lehet a gond,talan reg nem voltam benn es ezert.
Most vagyok 5 hetes,spontan terhesseg,de messze meg a veg,sajna miomam van,ami magaban nem lenne gond,de nagyon nagy is.Eselyem van,remelem velunk is marad a baba

andi565 írta...

Jaj, de jó, gratulálok! Remélem minden rendben van! Mi újság a miomával? Mekkora már a bébi? Kár, hogy nem tudsz belépni, olyan jó lenne, ha valahogy folytatnád.

Vildi írta...

Andi,ha akarsz irhatsz emailt a vildi1976@gmail.com-ra.
A profilombol nem is tudok belepni a blogra,sot azt irja nem is letezik a blog,nem ertem mi van...
Kepzeld,ikreink lesznek,most vagyok a 20. hetben,a mioma meg nott,de a legutobbi uh-n mar 1 cm-rel kisebb volt.Eddig nem okozott gondot,remelem igy is marad...